Colonies

Form 4 Starts Now

As-salam,heyy




Aku dapat kelas ke-2 ? Alhamdulillah,time kaseh Allah. Aku b'syukur sangat dengan pemberian mu ini. 


Aku dapat tau yang aku masuk kelas 4SPM2 pagi tadi,guru kelas aku Cik Eee Sze Yin. Die aja aku addmath,rase takut pulak bile da masuk Form 4 nie. Kelas aku t'letak at tingkat 4,kalau lha ari-II aku naek turun tangge mesti aku kurus kan,hee~


Subjek laen yang aku amek:

  • Fizik 
  • Kimia
  • Add Math
  • Prinsip Akaun
  • +Subjek Teras(6)
Sebelum masuk kelas Addmath tadi aku dan ade b'berape pelaja laen kene amek test. A surprise test !
Walao~ ! Aku ta study lagi tibe-II jer kene jawab test. Da lha nak dekat 2 bulan aku ta menulis,tangan nye keras ibarat cap kayu tige.pffftt* Naseb baek tadi dapat jawab sumenye,Alhamdulillah.


Mungkin hari Isnin nanti aku dapat buku text,aku ta tau ar came nak bwak alik. Beg aku mesti koyak sebab buku nye sume tebal-II,LMFAO~


Bile da dapat buku mesti terus belaja kan,tapi ta dapat jadual lagi ar,meja ngan kerusi pon ta de lagi. Ish,teruk beno dak kelas 4SPM2 tahun lepas. Cmne lha diorang belaja ta de meja ngan kerusi ekk,ataupon dak 4SPM1 da curi meja ngan kerusi nye dulu. teettt*


Hmm,ape-II pon aku wish luck untuk diri aku ngan dak-II laen yang baru naek Form 4. Supaye dapat menempuh segale cabaran,cehh* . Ye ar,ade orang kate 'lautan api sanggup aku redah' ta kan lha baui kene amino acid siked da nangis,haha. 


Oke,good luck ! :D


xoxo
ejat(A)

3 comments:

Miss Wawai said...

gudluck SPM nnati k :) masa form 4 ni lah kene tetap haluan nak kadi ape besar soksok :)

fatin bunadir said...

gud luck for u toO..
:)

Ezatul Akhmar said...

hey,thanx alot ! hee~

Post a Comment

Pages

Powered by Blogger.