Colonies

Kau Pergi

As-salam,eyy




    Lame ta update blog,ye lha semenjak masuk form 4 nie keje melambak n kadang-II ta sempat nak tengok TV. Kalau wat keje sambil texting tu bole lha,hee~


Ayoul
    Urm,post yang lepas aku cite pasal kawan aku pegi. Bukannye pegi mane-II,cume masuk asrama jer. Arinie pon aku nak cite pasal kawan baek aku yang nak masuk asrama gak. Orangnye Ayoul,Memen n Piee.
Memen

From leftside:ayoul,memen,piee
     Pasnie aku ta de lha nak lepak-II,borak-II,bual-II,ketawe-II,jalan-II,'pelangak'-II,cuci-II mate,pegi pasar ari khamis at kampung aku. Huh,macam-II lagi ar. Nanti tinggal ar aku sorang-II at kampung nie. Ajim still ade tapi lau tade korang bertige memang sunyi ar. Sorang tade pon sunyi lagikan 3 orang kan.

     Today is the last day sebelum kau pegi sekola masing-II tu,tadi pon kite sume dapat ar lepak-II sambil minum-II. Kitorang lepak at Patmah Cookies jer,kitorang tade duet nak pagi tempat mahal-II tu.hahaha. We have a nice day at there. ^_^

Ajim



Arris









Memang seronok ar time tadi,hahaha.






     Arris n Faten ade suoh aq masuk kelas 1. Aku memang nak masuk tapi takot nanti aku ta bole bawak biologi. Maaf lha,bia aku duk dalam kelas 2 pon bole lha. Cume kelas 2 ade BIO,kelas 1 ade BIO. Btw,time kaseh ar atas pelawaan korang tu.


     Aku nak ucapkan taniah tuk korang sume sebab dapat pegi ke sekola asrama. Aku doakan Ayoul,Memen,Piee supaye korang b'jaye nanti. Belaja betul-II,da sampai sane jangan gatal-II nak alik sini lagi. DENGA TU ! Bile korang da sampai sane jangan korang lupekan dak-II sini. Aku,ajim,aris,kamal,alap,falee,HAYATIE,FARIEDA n dak-II laen.teeetttt* = )


xoxo
ejat(A)

4 comments:

fatin bunadir said...

erkkk ! kitorang pun lepak2 ar tadi wat last time dgn fara ...
hahaha
sian kau, jgn sedey2 ye ejat

farra ezaty said...

laa..smpai aty ko jad..nmeaq x ltk pon..sedeh :(
papepon bek ko msok kls 1..bgos untk mse dpn^^
slmt mju jye :)

Ezatul Akhmar said...

iye lha ten,oke-II. aku ta sedey-II k. ;)

Ezatul Akhmar said...

ehh,aku lupe ar nak masukkan name kau,hehe. Btw thanx ar sebab kau pelawe aku masok tapi ta pe ar. thanx again,hee* :)

Post a Comment

Pages

Powered by Blogger.