Colonies

Pesta Layang-II

As-Salam,heyy




Da lame aku ta update blog kan,biase lettuw. Da naek form 4 nie keje sekol b'timbun. Cikgu nye sungguh kejam,kadang-II keje tu pon aku ta dapat siapkan dalam mase seminggu. LMAO*


Ohh,semalam aku pegi Johor nak tengok pesta layang-II at Pasir Gudang. Hari Jumaat tu kitorang da b'tolak ke uma abang aku at Gelang Patah pastu tido 1 malam at situ. Hari esoknye baru lha kami b'tolak ke Pasir Gudang.


On the way at sane jalan memang traffic jam,naseb baek lh dapat parking at sane.


Bile da dapat parking tuh kitorang pegi at tempt layang-II tuh,macam-II jenis layang-II ade tau. Sempt amek gamba lagi tau :D












Chantek ar layang-II nye sume,tapi sayangnye ta dapat naek sumenye sebab angin ta de.


Hope ,laen tahun dapat pegi tengok lagi. ( :




xoxo
ejat-A-

2 comments:

zizie said...

macam-macam ada.. haha...

run aziluz said...

lamanyaaaa tak update. huu

by the way, saya datang sini nak promot zine sayapatah #2 saya yg haritu tu da event (projek sayapatah 2). baru print. dah boleh kalau nak trade / beli. boleh promokan? haha thanks. info ada kat blog (aziluzdanhidupnya(dot)blogspot(dot)com. thanks. hoho.
sorry saya mengada. jangan lempang saya.

Post a Comment

Pages

Powered by Blogger.